Известие

Collapse
No announcement yet.

Блокирал скоростен лост на 1ва скорост-от какво?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от zimin Покажи съобщение
    Радвам се за теб колега,че си се оправил без много мъки

да на отварям нова тема да питам направо тука: откакто стана студ вънка,започнаха да ми се заклещват копчетата на вратите/предните/ като го натисна и не се връща,или с ключа го дърпам или с едно специфично движение,но не всеки път се получава с него.Та този проблем има ли го някой освен мен и има ли начин да го отстраня? намазах копчето с една мания в една тубичка си бях взел за ключалки,уж да не замръсват,но пак е така...
    и миналата зима го имаше и тази пак...
    Отговорът е тук http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=42160&page=2

Comment

при мен копчето засяда дори когато не са минусови температури...колегите говорят за замръзнали копчета.
      Аз си го обяснявам с някакво разширяване на алуминиевото копче
      Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

при мен копчето засяда дори когато не са минусови температури...колегите говорят за замръзнали копчета.
        Аз си го обяснявам с някакво разширяване на алуминиевото копче
        Не се разширява а събира много боклуци и се надира от там почва да задържа смазването върши временно работа но най-сигурно е разглобяване почистване и полиране и си ок
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          Не се разширява а събира много боклуци и се надира от там почва да задържа смазването върши временно работа но най-сигурно е разглобяване почистване и полиране и си ок
          Той като е тръгнало на офф-топик дай и аз да питам, значи и моето копче на шофъорската врата също засяда и трябва ръчно да го върна, но също така немога да отварям с ключа от там, някакви идеи?
          Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

не можеш да отключваш? а твоята врата/която отключваш/ отключва ли се? или и тя не мърда? ако тя се отключва а другите не най вероятно нещо се е откачило или знам ли...

апък тва с отварянето и полирането е една дълга и широка... по добре да хакна една тел и да си го издърпвам обратно
            Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

не можеш да отключваш? а твоята врата/която отключваш/ отключва ли се? или и тя не мърда? ако тя се отключва а другите не най вероятно нещо се е откачило или знам ли...

апък тва с отварянето и полирането е една дълга и широка... по добре да хакна една тел и да си го издърпвам обратно
              Ключа ми е счупен и натискам директно копчето от платката и някой път това копче се скъсва и губи контакт тогава за да отворя трябва да го направя от вратата, но на шофъорската немога да въртя ключа и мога само от пасажерската.
              Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
                Ключа ми е счупен и натискам директно копчето от платката и някой път това копче се скъсва и губи контакт тогава за да отворя трябва да го направя от вратата, но на шофъорската немога да въртя ключа и мога само от пасажерската.
                Пренарежда се ключалката и готово А относно ключа аз на ГТВ-то бях с такъв взех си от 156 сгъваем вградих в него само металната част на ключа и ампулата на иммо-то, след това на платката на 156 си сложих алармата и сега си има сгъваем ключ с вградена аларма
                sigpic
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                  Пренарежда се ключалката и готово А относно ключа аз на ГТВ-то бях с такъв взех си от 156 сгъваем вградих в него само металната част на ключа и ампулата на иммо-то, след това на платката на 156 си сложих алармата и сега си има сгъваем ключ с вградена аларма
                  Това става въпрос за тези на 156 след 03? Мисля, че само тях ги има в Ebay-а , проблема е ,че аз съм с централното заключване и незнам дали платката ще се побере в сгъваемата версия?

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
                    Това става въпрос за тези на 156 след 03? Мисля, че само тях ги има в Ebay-а , проблема е ,че аз съм с централното заключване и незнам дали платката ще се побере в сгъваемата версия?
                    Не се ползва твоята платка!
                    sigpic

Comment

Working...
                    X